Контакт

Home / Контакт

Контакт информации за Хотелот Монтенегро-Ривијера.
Адреса: ул Пенчо Давчев б.б
1400 Велес, Р.Македонија
маил: info@hotelmontenegroveles.mk
Тел: 043 212 666
043 212 223
Факс: 043 212 224
Тел: 043 212 665
Генерален Менаџер: Тодоровски Зоран 070 265 188
Зам. Генерален Менаџер: Тодоровски Бојан 075 265 244
Рецепција менаџер: Тодоровски Благојче 075 216 344
Зам. Рецепција менаџер: Тодоровска Тања 076 216 782

[contact_form]

Leave a Reply

Your email address will not be published.