Капацитет

Home / Капацитет

Хотелот Монтенегро-Ривијера располага со 27 комфорно-стилско уредени соби.  Од кои се 24 стандардни соби,2 јуниор апартман и еден Делукс апартман

VIP Apartmant

Јуниор Апартман Дополнителни Слики

Trokrevetna-soba-2-600x399

Трокреветни Соби дополнителни слики

Dvokrevetna-soba-1-600x399

Двокреветни Соби дополнителни слики

Dvokrevetna-soba-5-600h399

Еднокреветна соба дополнителни слики

Leave a Reply

Your email address will not be published.