Локација

Home / Локација

Во најубавиот централен дел на Р.Македонија, Срцето и раскрсницата на Р.Македонија, прекрасниот и убавиот град Велес, кој го дели на два дела познатата река Вардар.
Хотел Монтенегро-Ривијера е лоциран на 500м на првиот излез за Велес од автопатот Е-75, Куманово-Скопје-Велес-Гевгелија, во населба Речани не далеку од градот Велес.
– 3,5 км од Езерото Младост
– 2,5 км од центарот на градот
– 2,0 км од градската автобуска станица
– 2,5 км од железничката станица
– 31 км од Аеродромот Александар Велики Петровец
– 54 км од главниот град на Р.Македонија Скопје
– 70 км од граничниот премин Табановце – Куманово
– 110 км од граничниот премин Богородица-Гевгелија


View Larger Map

Leave a Reply

Your email address will not be published.