Состаноци – средби

Home / Организиција / Состаноци – средби

* Семинари –настани

Хотелот Монтенегро-Ривијера има одлична локација за вашите состаноци, семинари и разни настани.
-Капацитетот на салата за состаноци-семинари во кружно поставени маси (работилница) – 80 лица

-Капацитетот на салата за состаноци-семинари во (клубски-амфитеатар) поставени столица за 200 лица

-Салата е опремена со аудио-визуелна опрема:микрофони-жичани, миркофофни – Wi-fi, TV LCD, DVD плеер , лап топ, флип чарт табла, Интернет, Скенер, принтер, копии, симултан превод со претходна најава.

Leave a Reply

Your email address will not be published.