Свечености и забави

Home / Организиција / Свечености и забави

Свадби, Дипломски, Матурски

Време е за незаборавна прослава да направите во Хотел ресторан Монтенегро-Ривијера со свечена вечера, весела забава и квалитетна услуга. Вие само поканети ги најблиските и со вас понесете ја вашата ведра насмевка а останатото оставете го на нас.

Кога ќе сакате и одлучите да одбележите некој момент од особена важност, нека хотел Монтенегро-Ривијера биде вашата одлука за која сигурно нема да се покаете.

Капацитетот на салата е максимум 350 гости.

Leave a Reply

Your email address will not be published.