Услуги

Home / Услуги

1. Перална(перење на гардероба на гостите)
2. Пегла(пеглање на гардероба на гостите)
3. Сефови – каси сместени во рецепција (сместување на ситни скапоцени работи)
4. Посредување на рент-а-кар и такси услуги.
5. Паркинг во склоп на хотелот за лесни моторни возила, автобуси и камиони, обезбеден со агенција за обезбедување 24/7.

Leave a Reply

Your email address will not be published.