Цени и Резервации

Home / За нас / Цени и Резервации

Хотелот Монтенегро-Ривијера креира цени кои се дизајнирани токму за вас, вашиот одмор, семинари, коктели и бизнис средби. Официјалните цени за сместување се следни:

1. Ноќевање во еднокреветна соба со вклучен доручек и вклучена туристичка такса – 30 евра
2. Ноќевање во двокреветна соба со вклучен доручек и вклучена туристичка такса – 45 евра
3. Ноќевање во трокреветна соба со вклучен доручек и вклучена туристичка такса – 60 евра
4. Ноќевање во Јуниор апартман со вклучен доручек и вклучена туристичка такса – 70 евра ( Јуниор апартман може да собере 3 лица за комотен престој )
5. Ноќевање во Ексклузив-Делукс апартман со вклучен доручек и вклучена туристичка такса – 90 евра ( Ексклузивниот апартман овозможава пријатен престој на максумум 5 лица. )

*Напомена: До колку се работи за организирани групи со повеќе од 15 лица се формираат цени по договор со одреден и договорен попуст. Повеке информации на емаил: info@hotelmontenegroveles.mk или на мобилен +389 70 265 188

Leave a Reply

Your email address will not be published.