Мени

Home / За нас / Мени

Хотел ресторан Монтенегро-Ривијера ве пречекува со благ и хармоничен амбиент , со пријатна и квалитетна услуга, со желба да ги задоволи сите професионални современи бизнис стандарди. Во делот на гурманството и богатата трпеза во нудиме широка лепеза специјалитети од црногорското поднебје (његушка пршута, његушка кобасица, кајмак) морска храна(зубатец, бранцин, орада, шкампи), традиционална велешка пита пастрмајлија како и останати македонски специјалитети и пијалак кој ги задоволува вашите потреби и желби.

Leave a Reply

Your email address will not be published.