Ресторан

Home / За нас / Ресторан

– Хотел ресторан Монтенегро-Ривијера располага со ресторан-сала за ручавање со капацитет од 60 места.

– Во Летна тераса располагаме
– Три разиграни базенти
– Ресторан со капацитет 350 гости каде што постои можност да се организираат свадби и свечености од отворен и затворен тип

Leave a Reply

Your email address will not be published.