Сместувачки капацитет

Home / За нас / Сместувачки капацитет

Хотелот Монтенегро-Ривијера располага со 27 комфорно-стилско уредени соби.

Со своите 24 – стандардни соби, 2 – Јуниор Апартмани и 1 – Ексклузиен Делукс Апартман.

Хотелот Монтенегро-Ривијера ви овозможува врвно сместување и ужување за прифатлива-оптимална цена.
Во секоја соба има купатило со туш-кабина, клима уред, Wi-Fi конекција интернет, телефон, будилник, 70% од собите имаат мини бар а 30% имаат сопствен сеф. Ексклузивниот Делукс апартмент е опремен со џакузи и посебна туш кабина.

Leave a Reply

Your email address will not be published.